Offline
Liverpool, UK

http://calmdownkidder.com/records/releases/cdk044/

Fresh from Blip Fesitval, the mighty Chromix  lays down some fresh tracks for Roll Trick! From New York, Chromix uses a Game Boy with LSDJ to devastating effect, forcing you to crack a smile and dance! (seriously, if you don’t go apeshit to Cirque Beserk, you have more self-control than I do!) If you like your music hardcore and happy, get on this! If you’re still not convinced, Roll Trick also includes a flipping IAYD Remix! Say whaaaaaat?

Offline
Brooklyn NY US

Ohh shit! Downloading nao

Offline
Bronx, NY

Maaaaaaaan, Chromix is unstoppable

Offline

dl'ed, listened to preview on cdk site, sounds sick... gonna throw it on the ipod and give it a real listen tomorrow

Last edited by Battle Lava (Feb 21, 2010 1:24 am)

Offline

This is a fantastic release! Great stuff, Chromix!

Offline
Liverpool, UK

http://www.youtube.com/view_play_list?p … DEB456328F It's on youtube, if you're into that streaming shizzle!

Offline
Milan, Italy

A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD - A - NO - THER - DAY - IN - A - NO - THER - WORD.

Offline
Swansea, UK

Sounding Phat, with both "p"s and "h"s. Nice work.

Offline
Malaga, Spain

Thanks Chromix, thanks! big_smile

Offline
Anaheim, California

YES!!! CIRQUE BEZERK!!!

Offline
Planet Zaxxon

Your Love is Like a Hadouken to the Face ....... sweet track!  I need that right now at 4:04 am!!! now I'm ready to stay up until lunch time.

Offline
Bronx, NY

Snowbalm is my obsession. Bumping this because I love it.

Offline
Milton Keynes, England

This is actually one of my favourite EPs of the year so far. It's brilliant.

Offline
Philly

Want to know why I didn't download this before!?



Because I'm an idiot.  Downloading nao!

Offline
BK

dear world,
check this out.