Offline
sweden

https://www.facebook.com/events/472342366179429/

The following info is in Danish:

"FRI ENTRÉ FRI ENTRÉ FRI ENTRÉ FRI ENTRÉ FRI ENTRÉ

Klub Tesla præsenterer en GRATIS KONCERTAFTEN med dansk/svensk elektronisk musik med relation til SYNTH, 8-BIT, TECHNO og PUNK. De optrædende navne er Ras Bolding, Nordloef, Giedo Primo, BitLuder og Sarofer Zertaga.

22:00 - BitLuder
23:00 - Ras Bolding
24:00 - Giedo Primo
01:00 - Nordloef
02:00 - Sarofer Zertaga

BitLuder
Anarko-chiptune-revolution. Bevæbnet med sin Nintendo Gameboy bekæmper århsianske BitLuder alverdens fascime med dyb bas, elektroniske klange og rytmer.

Ras Bolding
New wave-vokal, synthesizere i lag, live Commodore 64 og masser af lasere og neonlys! Med sig bringer Bolding Kvartermesteren på bas og svenske Tess Fries på gæstevokal og synth.

Giedo Primo
Veteran fra den odenseanske electronicascene, der musikalsk favner bredt, fra acid over 8-bit til instrumental electropop og rave, alt sammen udført live og med plads til improvisation.

Nordloef
Svensk chiptune med baggrund i lige dele elektronisk musik og punk. Udstyret med Nintendo Gameboy skaber han upbeat instrumental popmusik med fokus på melodier og højt tempo.

Sarofer Zertaga
En ung svensker med punkattituder og knaldrød Commodore 64; svær at sætte i bås - lo-fi datapunk og ganske ukontrolleret energi live på scenen!”



/ nordloef

Offline
sweden

This is tonight! Come on out! It's gonna be one hell of a party!